Prinsenverkiezing Carnavals vereniging de Groen Zwarte Reigers

Prinsenverkiezing2013Het carnavalsseizoen is weer begonnen!

De Groen Zwarte Reigers uit Heerhugowaard zijn er al weer helemaal klaar voor, de bouwploeg is gestart met de bouw van de praalwagens, die zullen pronken tijdens de optocht 2 maart in Obdam en het programma voor dit seizoen is in elkaar gezet.

Dat carnaval ook een groot sociaal gebeuren is weten ze maar al te goed bij de Groen Zwarte Reigers. Zo zijn ze bij het Sociaal Carnaval festijn in Castricum waar een groots carnavalsfeest wordt gevierd voor mensen met een verstandelijk handicap en zij zullen ook deelnemen aan de playbackshow die alweer voor de 5e keer wordt gepresenteerd door Hennie Huisman. De Prins bezoekt met zijn Raad van elf de carnavalsmiddag bij de Raatstede waar iedereen weer mee zal doen met de bingo . In Reigersdaal wordt er een grote carnavalsmiddag voor de bewoners georganiseerd. Afgelopen jaar was de Prins en zijn raad van elf voor de eerste keer te gast bij verzorgingshuis Lauwershof en na groot succes zal dat dit jaar een vervolg krijgen. De Prins gaat ook op bezoek bij ziekenbezoek en de diverse scholen.

Natuurlijk wordt er ook carnaval gevierd in de Leutbunker (bar café het Waertje). Van 28 februari tot dinsdag 4 maart zullen achtereenvolgens optreden: Paul Vlaar die er een feestje van kan maken, Marcel Kramer die de tent op zijn kop zal zetten en Patrick Bouquet die er vast nog een schepje boven op gaat doen. Niet te vergeten is de grote playbackshow, wat al jaren een groot succes is, met kandidaten uit de hele regio.

Maar voordat het zover is zal op zaterdagavond 16 november Prins Reiger de 5e aftreden en om elf minuten over elf zal de nieuwe prins worden geïnstalleerd. Deze avond begint om 21.00 uur, DJ Skip en een verrassings artiest zullen er een groot feest van maken, we nodigen dan ook graag iedereen uit voor deze gezellige feestavond die geheel vrij toegankelijk is. Dit grote feest vind plaatst in de Leutbunker ( Bar Café Het Waertje) aan het Raadhuisplein te Heerhugowaard.