Carnaval 2018

En dan opeens is het zomaar de dag na Carnaval.
Tuurlijk, je weet wel dat die dag gaat komen maar toch voelt het een beetje gek.
Stiekem zou je best nog wat langer door willen gaan want wat hebben we weer ongelooflijk veel plezier gehad met z’n allen! Maar gelukkig hebben we een heleboel foto’s. Die komen zowel op de facebook groep als op de website. (De foto’s van de dagbestedingen/verzorgingshuizen sturen we hen rechtstreeks op)

Het begon allemaal afgelopen vrijdag. Eindelijk! Want dit is toch wel waar je het hele jaar naar toe leeft.
Zoals gebruikelijk versierden we eerst de altijd gezellige Leutbunker (Bar Café Het Waertje) en vertrokken we daarna naar de Raatstede. De stemming zat er direct lekker in. Alles was er leuk versierd en de mensen mooi verkleed. Net als bij dagbesteding Lauwershof, het Arboretum en Hugowaard. Want ook daar zijn we de afgelopen dagen met een flink aantal leden van de vereniging geweest om samen feest te vieren. Het doet ons enorm veel plezier als we zien dat de cliënten/bewoners genieten van het carnaval.


Wat ook traditie is: de GroenZwarte Reigers eten altijd gezellig samen. Iedere dag staat er weer wat lekkers op het menu. Want zeker ook tijdens carnaval moet er goed gegeten worden.


Vrijdagavond was er een frisfeest voor de jeugd. Een filmpje hiervan is terug te vinden op de facebook groep. Wat ontzettend leuk dat er zoveel kinderen op af kwamen!Het was hartstikke gezellig mede door de goeie muziek van de dj.


Zaterdag was er de kindermiddag. Ook dit jaar was het een groot succes en voor herhaling vatbaar! Leuke spelletjes, verkleden, schminken, iedereen kreeg een mooie foto mee en onze missie was geslaagd. Ze hadden een top middag! Uiteraard was er nog veel meer te beleven tijdens onze carnaval. Zoals bijv. het fantastische disco classics feest met Marcel Kramer zaterdag avond, de optocht in Waarland (waar onze groep 2e werd!), het genieten van de zondagavond met Sandy Miller, de spectaculaire playbackshow van maandag, het ziekenbezoek, de rete gezellige reigerspelen van dinsdagavond. Op woensdag natuurlijk het schoonmaken van de Leutbunker en afsluiting met het happen van de zalige haringen, terwijl alle foto’s voorbij kwamen.