Woordje van Prins Reiger de 9e

Wat een warm welkom door zoveel lieve mensen. Wij prins Reiger de 9e en prinses Linda willen als eerste de vereniging heel erg bedanken voor het warme onthaal. Het voelt als thuiskomen!

Prins reiger de 9e is als echt Brabander met carnaval opgegroeid. De polonaise is er met de paplepel ingegoten. Als klein “menneke” stond hij op de bar in de buurtkroeg, de hossende meute en dans mariekes aan te moedigen. En hoe mooi is het dan om als Brabander dit seizoen prins te mogen zijn van de Groen Zwarte Reigers!

Prinses Linda heeft haar carnavalsroots iets later in Brabant mogen ontwikkelen, maar deze zijn hierdoor niet minder. Elke gelegenheid om verkleed te gaan en er een feestje van te maken wordt aangegrepen. Haar carnavals garderobe is daardoor goed ontwikkeld. Prins reiger de 9e heeft haar 13 jaar lang de mooiste carnavals feestjes van Tilburg laten zien.

Wij hopen dat we het komende seizoen onze warmte en enthousiasme mogen delen met iedereen die mee wil feesten, de polonaise wil lopen of gewoon gezellig een biertje wil komen drinken op een van de vele mooie feestjes die er door de vereniging georganiseerd worden in Bar Café het Waertje.

We gaan er een fantastisch, “biergevuld”, gezellig en polonaiserijk seizoen van maken!

Alaaf, alaaf, alaaf

Prins Reiger de 9e en zijn prinses Linda