Wat hebben we ook alweer gedaan

Nu de videoavond is geweest kunnen we even op de hele carnaval terugkijken.

Op vrijdag 5 februari begonnen we al vroeg. Ons stamcafé moest worden omgetoverd in de Leutbunker. Alle lakens weer aan de muur, ballonnen die opgeblazen moesten worden, biljart aan de kant. Met de vele en handige mensen die kwamen was het natuurlijk snel klaar.

Om 13:30 uur werden we verwacht in de Raadstede. Voor het eerst tijdens de carnaval kwamen de kleren uit de koffer en werd de muziek klaargemaakt. Zoals ieder jaar begonnen we het feest met de mensen bij de Raadstede. Traditie getrouw gingen we gezellig samen in de polonaise en werden er leuke prijzen gewonnen tijdens de bingo. Ook werden er natuurlijk weer wat medailles uitgereikt en was een optreden van de ‘fopppers”

Na een portie stampot ging om 21 uur het feest los in de Leutbunker onder leiding van dj Skip!

 

Zaterdag hadden we weer een kindermiddag. Tijdens deze SodaPOP middag werd de Leutbunker gevuld met onze leden en een flinke groep kinderen. Misschien alvast om te oefenen voor carnaval op school, maar vooral omdat het hartstikke leuk is. Hier werd ook jeugdprins Naut geĂŻnstalleerd.

’s Avonds was het tijd om los te gaan. Samen met de Kooimannekes iedereen aan de kant zetten uit naam van de punk en metal. Onder leiding van huisgitarist Marcel Kramer.

 

Zondag was er weinig tijd om bij te komen. Om 11 uur gingen we op weg naar Obdam voor de optocht. De kar werd achter de tractor geplaatst en de hele groep ging op weg naar Nelly’s CafĂ©. Het was wat winderig tijdens de optocht, maar we hebben ons goed gehouden. Na de optocht nafeesten in Nelly’s met wat eten en de eerste borrels van de dag.

Rond 16:30 waren we terug in de Leutbunker om verder te feesten met dj Nikoz

 

Maandag eerst even rechttrekken met de GoudGele Patat om 12 uur. Daarna door om feest te vieren met de mensen in Lauwershof. Ook hier werden we weer hartelijk ontvangen en gingen we vaak in de polonaise. Ook de ‘foppers’ kwamen nog even langs voor een optreden.

Om 16 uur gingen we weer richting Heerhugowaard om ons voor te bereiden op de snert / sla-kip en daarna voor de grootste reden van angst tijdens de carnaval, de playback show. Altijd een top avond vol met talent en hilariteit!

 

Dinsdag, nog geen tijd om te rusten. Om 13 uur werden verwacht op de PJS school. Naast getrakteerd te worden op kinderen die er geweldig verkleed waren, hadden we ook weer de ‘carnaval’s got talent show’.

Aansluitend hadden de prins en prinses nog ziekenbezoek. Tijdens een ziekenbezoek werden ze nog verrast door de Haringhappers uit Enkhuizen die toevallig ook op die locatie aanwezig waren.

Na de chinees gingen we om 21 uur aan de slag met de Ren-je-rot avond.

 

Woensdag de Leutbunker weer werd teruggetoverd naar het normale cafĂ©. In de avond haringhappen en nog even terugkijken naar de foto’s.

2016-02-10 23.47.20

De prins en prinses willen ieder hartelijk bedanken voor hun inzet en het mogelijk maken van weer een geweldig carnaval