Rabo fietstoer

[SinglePic niet gevonden]Na een gezellige late kermis avondje bij bar cafe waertje moesten wij er echt aan geloven  om ons erg vroeg (9uur) te melden op het stadsplein om te verzamelen voor een heerlijke fietstocht nadat we onze route hadden gekregen kwamen we er toch echter achter dat het geen 5 maar echt 15km was na wat stilletjes balen en nog wakker moeten worden zijn we toch braaf op de fiets gestapt om aan de route te beginnen.
[SinglePic niet gevonden] Na een kwartiertje moesten we helaas al afscheid nemen van Peter van de Let wegens gezondheidsredenen was het toch beter dat hij niet verder zou fietsen.
Na een stevig stukje tegen wind kwamen we bij onze eerste koffie stop daar gezellig wat gedronken vanuit daar ging ons avontuur verder.  Zo kwamen we bij de 1na laatste stempelpost daar  gingen de fantasieën rollen en hebben we heerlijk om gereden omdat iemand met het geniale idee kwam dat hij/zij een snellere route wist wat later een toeristisch rondje van de zaak bleek zijn! Dus Na Wat Extra kilometertjes zijn we  uiteindelijk toch op het eind punt gekomen. Het stadsplein daar kregen we een consumptie en hebben heerlijk in de zon op het terras van wonders gezellig wat na gekletst en gelachen.
Al met al na een kort nachtje, lichte kater, lachen, plezier en vooral wat zere konten een heerlijk ochtendje fietsen gehad en misschien wel voor herhaling vatbaar?

Tara

[SinglePic niet gevonden]